Okategoriserade

Alla kvinnor med barn är otrevliga

You Might Also Like

18 Comments

 • Reply
  Carro
  31 januari, 2014 at 10:25

  Hmm ja sånt kommer oftast när männen inte hjälper till hemma

  • Reply
   Elin
   31 januari, 2014 at 10:50

   Exakt!! I hear ya sista!!

 • Reply
  Anonym
  31 januari, 2014 at 10:32

  glömde du ta med att män är likadana? 😉

 • Reply
  Elin
  31 januari, 2014 at 10:49

  haha.. vart lite stött där ett tag men sen när du kom till de sista så… jaajaa jag kanske inte är så trevlig mot min karl alla gånger men vaafaaan… jag får ju göra allt här hemma så han förtjänar sig en spydig kommentar ibland. innan barn stod man ut bättre för då vare bara två jag behövde ta hand om… nu är det tre och snart fyra… det tär lite på humöret att inte få hjälp.

 • Reply
  J
  31 januari, 2014 at 11:08

  Istället för att få taggarna utåt så håller jag helt och hållet med dig! Känner igen
  Mig i det så mkt. Fan vad jag gnäller hemma alltså. Måste sluta med det

 • Reply
  rebecka
  31 januari, 2014 at 11:12

  Jag och min man fungerar lite olika har jag märkt, han gör liksom inte saker automatiskt som jag gör(förutom att ta hand om disken efter maten, där är han bättre än mig). Som tex, ligger det tvätt i maskinen som ska hängas så kan den ligga där hur länge som helst medan jag är snabbare på att ta hand om den osv. Ni fattar, det blir oftast jag som tar hand om hemmet. Just nu stör inte detta mig så fasligt för jag är föräldraledig med vårt andra barn och därmed har jag mer tid hemma att fixa med sådant. Men när jag också jobbar så ber/frågar jag min man i trevlig ton att göra vissa saker, och då gör han det, utan något tjafs och helt naturligt. Han behöver liksom bara bli ”påmind” om att det ska göras mer än jag. Jag är glad att vi hjälps åt och han tycker inte att jag gnäller. Win-win! Ps. Vissa ggr är jag ändå gnällig, han med, vi är bara människor.

 • Reply
  Monika
  31 januari, 2014 at 11:20

  Hoppsan, har Katrin retat dig idag ? !

 • Reply
  Denise
  31 januari, 2014 at 11:28

  Haha ja fast nu har du nog rätt!
  Allt blir ju både roligare och lättare om vi är trevliga mot varandra 🙂
  P

 • Reply
  Maria
  31 januari, 2014 at 11:34

  Sömnen är boven!! Jag blir jätte otrevlig och arg när jag inte fått sova mer än 3-4 timmar på natten. Det går inte att göra något åt, för hett temperament och för lite tålamod. När barnen är 10 och sover hela natten och tom på morgonen ibland då börjar livet om igen, vin, sex och mys. Som jag längtar ibland.

 • Reply
  nina
  31 januari, 2014 at 11:41

  Haha … stackars dig Bingo. Du har det nog inte så lätt då du är sambo med en tjej som är en Mästare av Provokationer. Fniss.
  Äsch! Vi vänder på det lite: Killar tänk på att ni ska vara lite trevliga! Varför tror ni att jag är singel? Grrr! Trevlig helg önskar Nina.

 • Reply
  GC
  31 januari, 2014 at 12:11

  Ååh, Bingo du har rätt, tyvärr.
  Du får försöka tänka på något annat då Katrin tjatar på dig. Tänk på att du är iaf frisk och har rara barn. 🙂

 • Reply
  siri
  31 januari, 2014 at 13:11

  Nja otrevliga och osympatiska är kanske inte de rätt ordern. Sur och grinig då och då stämmer kanske bättre.
  Vad har du/ni gjort för att försöka ändra på det hela? För är det verkligen bara kvinnorna med barns fel?
  Troligtvis är det så att en kvinnas liv ändras mycket mer än vad en mans liv gör när man får barn. Så var det iaf i mitt fall. Jag var den som var hemma med barnen, städade, lagade mat, tvättade, fick ta natttjänsten osv. Min karl fick sova hela nätterna gick till jobbet, kom hem käkade satte sig vid TVn gick och la sig. Och när jag började jobba igen var det fortfarande ingen skillnad. På helgen var han ofta ute , som vi var innan barnen. Ibland åkte han iväg med kompisarna på lång weekend. Ibland kunde han bara skita i att komma hem när vi kommit överens om att jag skulle få gå iväg och träna. Många gånger var det min fotbollstränare som stod och körde barnvagn medans jag tränade fotboll.
  Han hade ablsout ingen förståelse för varför jag kunde vara sur och grinig ibland. Som t ex när jag bett honom upprepade gånger om att lägga sina kalsonger och strumpor i tvättkorgern istället för på golvet i badrummet när han duschat. Eller om han inte kunde plocka undan sin använda tallrik från bordet.
  Han hade absolut ingen förståelse när jag kastade ut honom utan han tyckte att vi hade det jätte bra ihop.
  Som singel mamma förväntas man inte att någon annan ska hjälpa till. Och det känns mycket lättare. Då slipper man vara sur och grinig. Eller som du uppfattar det osympatisk och otrevlig.

 • Reply
  Rebecka
  31 januari, 2014 at 13:25

  Jag älskar att följa dig och din familj!

 • Reply
  Emilia
  31 januari, 2014 at 13:43

  Nu kollade inte jag på hela videon men ja, kvinnor med barn ÄR otrevliga, faktiskt riktigt jävla bitchiga… Jag är 18 år. Men jag har många bekanta som nydligen blivit föräldrar och fyfaan rent ut sagt.. Dom tror dom vet bäst, dom kan allt om barn i alla åldrar, storlekar och former, dom kan inte ta att dom har fel osvosv… Jag funderar starkt på att skippa barn, faktiskt.. Barn för mig är annars viktigt men om jag ska bli som dessa kvinnor, det vill säga: bitchig, okontaktbar och allmänt äcklig, så ger jag fan i att skaffa barn. Jag vill inte stå där sen, utan någon som helst att prata med, bara för att ett barn ändrat mitt beteende och min synpunkt på mina medmänniskor..

 • Reply
  bjnm
  31 januari, 2014 at 14:20

  Katin är säkert världens gulligaste och snällaste där hemma, Bingo har det för bra därför gnäller han. Katin du måste bli lite tuffare mot Bingo;)

 • Reply
  Cathrine
  31 januari, 2014 at 18:30

  Men bingo! Har du funderat på att du kanske inte går omkring som en tickande ”hormon bomb” ? Gör upp en schema vem gör och Vad där hemma så det är tydliga regler så du med Bingo vet vad du skall göra och Nova när hon är där. Katrin sover knappast 8h 7 dagar i veckan…? Och städar och tvättar hemma mm. Lite förståelse ….. Har själv 3 barn nu dock stora. Livet och parförhållande blir inte likadant när man får barn! Fattar du inte det? Många män som inte har behövat tar ansvar tänker inte riktigt på det sättet. Du är bra på ditt sätt men 😉 det tar en tid att stabilisera allt … Njut ändå

 • Reply
  Jenny
  1 februari, 2014 at 23:31

  Vill man ligga på fredag får man börja samla poäng redan på måndagen!! Köp blommor, ta ut soporna, städa, byt blöjor, laga mat mm men det viktigaste är att göra det UTAN att hon behöver be om det:) då slipper man bitchiga kärringar;)

 • Reply
  Caroline
  2 februari, 2014 at 07:32

  Jag erkänner gärna att jag kan vara en riktig jävla bitterfitta och gnällkärring! 😉 Men jag håller med ovanstående, man har nog alltid känt att man gör allt men innan man fick barn stod man ut, nu orkar man inte hålla på och vara städerska, tvätterska, kokerska, tapetserare, målare, underhållare i sängen m.m. så ska man hinna med sitt ”vanliga” arbete också 😉 Jag vill gärna kunna slå ned min röv någongång under dygnets vakna timmar 😉 Så det är inte så konstigt att man är jävligt gnällig och bitter och bara hackar på gubben…. 😛 Han kan gått ta det 😛

 • Leave a Reply