Okategoriserade

Alla älskar min bok


– Posted using BlogPress from my iPhone

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Sabina
  1 november, 2010 at 00:58

  När kommer du ha boksignering i Karlshamn?

 • Reply
  Natalie
  1 november, 2010 at 09:25

  Tror jag de! Den är ju så jävla grym!! 😀 Kram

 • Reply
  Elisabet
  1 november, 2010 at 09:44

  Tror inte du att du kan bli ensamstående pappa med tanke på att din sambo pratar om att lämna Ringo själv i bilen när hon går och handlar eller lämna honom ensam hemma när hon drar och handlar? Tycker inte du att hon seriöst behöver hjälp?

 • Reply
  Jamilli
  1 november, 2010 at 20:16

  Haha gott de, och alla älskar min hund=) Bilden blev ju megabra jag snor den och gör lite reklam för din bok på facebook samtidigt när jag lägger upp bilden där, your welcome!;D KarlshamnsRobert hälsar!

 • Leave a Reply